Volwassenen

Tennislessen

Attak Tennis Academy

secretariaat@attaktennis.be
Anita +32 475 32 38 80
Filip +32 475 65 92 88 
Pieter + 32 477 44 63 83

Overzicht + inschrijven: https://www.attaktennis.be/inschrijven/aanbod

START TO TENNIS

Vanaf 18 jaar

Heb je zin om het tennisspel te ontdekken? Via de Start to Tennis formule krijg je via een voordelig en compact lessenpakket, met aangepast materiaal de kans om te leren tennissen. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk! Aankopen van materiaal is niet nodig, enkel sportieve kledij is vereist. Lidmaatschap hoef je nog niet te betalen en je krijgt via clubavonden de kans om andere clubleden te leren kennen en samen te tennissen.

Elke vrijdagavond !

Alle lessen starten de week na de paasvakantie.

LESSEN OP NIVEAU

Vanaf 18 jaar

Volwassenen kunnen op hun niveau les krijgen. Je hebt de mogelijkheid om een eigen groep samen te stellen of individueel in te schrijven. Dan zoekt de tennisschool geschikte tennispartners van dezelfde leeftijd en niveau. Tevens is het mogelijk om privé training te volgen.

Elke woensdag of vrijdag!

Alle lessen starten de week na de paasvakantie.


Stages

Competitiestages
De stage omvat tennis/conditie training in de voormiddag en tornooi in de namiddag. Spelers die wedstrijd spelen kunnen mee met de trainer naar tornooi tijdens de stagedagen. Inschrijfgeld tornooi circa €10. Speel je verder op andere dagen, is vervoer met ouders noodzakelijk.

3  t/m  7  april