Tennis Fundays

Klik hier voor meer informatie

Wat zijn de Tennis Fundays (vroeger bekend als Kids Tour)?

Deelnemen aan de Tennis Fundays betekent de start van levenslang tennisplezier. Kinderen die geregeld deelnemen hebben dubbel zoveel kans om te blijven tennissen. Grijp jouw kans om nog meer van tennis te genieten en speel geregeld een Funday in jouw buurt. Zowel voor startende als ervaren KidsTennissers.

  • Wie? 3 tot 12-jarigen (kinderen die reeds een klassement hebben dat hoger is dan 9.6, 11.6 of 13.6 mogen niet meer deelnemen)

  • Wat? Een event van ongeveer 2 uur vol speel- en tennisplezier op maat

  • Extra? Spelen is winnen! Iedere deelnemer ontvangt nadien hetzelfde prijsje van de club. Na een aantal keer spelen wordt je extra beloond door Tennis Vlaanderen met prijsjes en een uitnodiging voor jouw slotfeest!

Je vindt het volledige schooljaar Fundays in jouw buurt. Check hier de volledige kalender.


Op weg naar de Kidsfestivals - Spaarkaart voor Wit, Blauw en Rood

  • Speel je minstens 2 keer? Na het spelen van minstens 2 Fundays ontvang je automatisch een gratis Tennis Direct waardebon t.w.v. € 10 via mail.

  • Speel je minstens 4 keer? PROFICIAT, je mag naar een van de regionale Kids Festivals in september 2022! Daar ontvang je een welverdiend Kastaar-cadeau: een leuke brooddoos en drinkbus.

Via jouw spelersdashboard kan je je online spaarkaart met gespeelde tornooien opvolgen.


Kids Tour - zomer 2021

3 tot 12 jaar

Bedankt aan al deze toppers!

Bedankt en proficiat aan alle toppers die afgelopen juli kwamen schitteren op onze KidsTour! Goed bezig en tot volgend jaar!

Vragen?

Stuur alvast een mailtje naar jeugd@tclovendegem.be


Voor meer informatie, klik hier