Wist je datjes

Wist je dat Roland Blanckaert, de man die sinds jaar en dag verantwoordelijk was voor het clubhuis en de uitbating ervan, vanaf 2021 de fakkel doorgeeft? TCL wilt Roland van harte bedanken voor zijn jarenlange, belangeloze inzet en voor de fijne samenwerking. De opvolging is alvast verzekerd, vanaf 2021 neemt Anja Vande Capelle deze taken over. Maar... extra handen zijn altijd welkom. Zie jij het zitten om vanaf 2021 eens een avond te helpen met uitbating? Super! Laat het ons weten via info@tclovendegem.be.

Wist je dat Elias Ryckaert, Veerle Van Waeleghem en Jago Lievens de clubkampioenen zijn van de A-reeksen Jeugd, Dames en Heren? Proficiat!

Wist je dat Chloë Wulteputte, Carina Pieters en Thomas Beirnaert de clubkampioenen zijn van de B-reeksen Jeugd, Dames en Heren? Proficiat!

Wist je dat de foto’s van het clubtornooi op onze website staan onder de rubriek ”foto album”?

Wist je dat je nog tot en met donderdag 24 september kan inschrijven voor het 1 e Generatietornooi? Voor diegenen die nog twijfelen: laat het woordje “tornooi” je zeker niet afschrikken, ’t is voor ’t plezier. Voor onze leden (groot en klein) die graag willen meedoen maar geen partner vinden, laat het ons weten via het inschrijvingsformulier op onze website.

Wist je dat in oktober de klassementsberekeningen voor seizoen 2021 gewoon zullen doorgaan, maar met een aantal bijsturingen, zie link: https://www.tennisvlaanderen.be/klassementen